Inte jättemycket på hjärtat men ändå

Det blev att gå ut i Falun istället i lördags, Etage :)

Har jobbat idag, 15-21 och ska upp tidigt imorgon för att jobba 7-13. Skulle egentligen vart ledig men jag klagar inte, mer jobb betyder mer pengar !

Nu sitter jag och smaskar på hallon som jag plockade från vår trädgård blandat med kesella och musli ! mumma.
I veckan måste jag till banken och beställa pengar, australiensisk dollar. Sista juli idag och det menas att det är snart är augusti ! yey :)

Godnatt :D /sandra

I think it's fun !

Var precis in till stan och hade lite pic nic med några vänner, blev glass för min del :)

Nu ska jag bara ta det lugnt ett tag och sen ut och äta med min syster. Måste även hitta på nått att ha på mig ikväll och det kan ju ta sin lilla tid (;


Outfit bild för dagen,, nytt linne från New Yorker (får nog följa med till Australien), shorts från hm, klocka från teknikmagasinet och skärp från second hand butik i Piteå.

Idag knäppte jag även lite "formbilder" (lägger dock inte upp dom här) för att kunna se hur kroppen förändras, vill ju ha lite mer muskler på mina spagettiarmar och även axlar och rygg. Vågen ska jag sluta gå efter, och det går helt enkelt inte att jämföra sig med andra hur mycket man ska väga, alla kroppar är olika byggda och därav kan man ha olika "normalvikt" fast att man är lika långa.

För att få mer muskler så MÅSTE jag gå upp i vikt, muskler väger ju mer än fett. Måttbandet är bätttre att gå efter så jag ska mäta och skriva ner lite, bara jag hittar ett måttband här hemma :p


Om ni inte märkt det så är jag väldigt intresserad av träning, mat och hälsa. Kan sitta länge framför datorn och kolla hälsobloggar och följa männsikors utveckling inom träning och ta in massa tips på goda maträtter :)

Oj nu skrev jag mycket, lite föör mycket. Sorry =) /sandra



Ledig idag !

Mamma och pappa åkte precis till Båsta, pappa ska spela tennis där. Jag hade också velat följa men jag måste ju jobba :(. Trots att jag precis varit borta från borlänge så vill jag åka iväg igen på en gång, tur att jag åker snart !

Hade ju tänkt att jag skulle åka till gymmet idag men så igår kväll så kom jag på att det är stängt på lördagar nu under sommaren ! bläää, jag som verkligen såg fram emot det och kände mig jätte peppad :/ får väl bli att använda pappas gamla hantlar här hemma istället .. dock så tycker jag att dom väger lite för lite men det får gå ändå.

Bild från Zakyntos

Ikväll blir det utgång !
Ha en fin lördag :) /sandra

I´m sick of feeling like this, but that's going to change, it have to

I really try to be satisfied,

I´m not that person who shows it

Is it good or bad ? I don't know any more

I really looking forward to this change !

Visst kan man hinna med lite saker fast att man jobbar. Idag efter jobbet blev det dammsjön igen sen handling på Ica med mamma och pappa. Efter det blev det promenad/löptur till gymmet och sen hem och käka grillat :D (kött, majskolv, fetaost, soltorkade tomater, sallad, beasås och ett glas pepsi ! mmm, jag älskar verkligen mat ;)). Åkte därefter hem till vickis för att träffa hon och elin men det blev inte så jättelänge eftersom att dom var trötta.

Eftersom att jag tycker det är tråkigt när man inte har några bilder så lägger jag ut denna bild på mig som är kanske typ tre år gammal. Brunett .. jag och mina hårfärgsbyten (;

Förresten så fick jag mitt visum idag ! har gått lite segt med det där så det känns skönt att veta att jag har det nu :). Visumet jag har heter Working holiday visa och räcker i tolv månader.

Har inte så mycket på hjärtat för tillfället så hejs :D /sandra

Snabbare än snabbast

Vilken bra ledig dag jag har haft ! började med en vända till kupolen för att kolla på rean på stadium där jag hittade springskor för 200 kr :D ! om man köpte 5 stycken reavaror så fick man 50 % rabatt på allt så jag, mamma och pappa plockade på oss lite saker :) förutom springskorna så fick jag med mig lite strumpor hem ;)

Mina nya fina springskor :D (det var hål rätt igenom på mina gamla)

Efter kupolen så drog vi vidare till dammsjön och badade. Jag har många minnen där ifrån, dels när jag var två dm från att trampa på en huggorm ! men trots det så är det en plats som ligger mig varmt om hjärtat och jag har spenderat många timmar där under min uppväxt :).

Dammsjön

Vi åt min favoriträtt till middag idag, lax ! mamma köpte så pass mycket så jag kan äta det på jobbet både imorgon och på torsdag :D yey !

Förresten så drack jag kaffe idag och jag tyckte faktiskt det var så gott att jag fyllde på min kopp ! så Elin nu måste du lära dej dricka kaffe där borta i USA så du kan dricka kaffe tsm med mej och Ottis :D

Aja hoppas ni haft minst en lika bra dag som jag :) /Sandra

thirty-two

Jobb idag, 13.30-21.00. Gick lite segt men imorgon så är jag ledig å så efter det blir det tre dagars jobb igen. Jag är  ledig på lördag :).
Blev gymmet idag före jobbet, har ju varit borta så det var länge senjag var där nu men det gick bra ändå. Igår blev det lite hemmaträning eftersom att det började spöregna när jag skulle ut och springa :( menmen funkar fint det med !

Tur att det finns ett gym på skolan i Brisbane som jag ska gå på ! det verkar vara ett frächt gym också och hela skolan verkar vara fin på de bilder jag har sett =)  (är vän med skolan på facebook och så har jag gogglat en hel del ;))

Imorgon är det den 26 juli, alltså en månad kvar tills jag åker !

Nä nu ska jag fortsätta kolla på mitt favvoprogram på mtv, Jersey shore ;D /sandra

Pitebilder !



Kvällsdopp, bastu, cykeltur, shopping !

Nu ska jag ut i trädgården och kolla om det finns nå hallon och krusbär :) btw så kryllade det av blåbär i piteå !
Hejdå :) /sandra

Hemma igen !

Veckan i Piteå har varit grym ! :), man kan alltid lita på vädret i mina kusiners sommarstuga som ligger i Rosvik utanför Piteå. Sol i princip hela veckan ! så vi har badat och solat och även gått på stan i Luleå och Piteå, riktigt mysigt. Det bjöds på lax fyra gånger denna vecka, mumma ! och en hel del godis har slunkit ner som vanligt .. äsch är man ledig så är man !

Nu väntas jobb de närmaste veckorna men jag ska även försöka hinna med lite annat, bl. a. njuta av sommaren och umgås med min familj och vänner :). Om jag rä'knade rätt så har jag 35 dagar kvar här i Sverige nu !

Börjar halv åtta imorgon så det är dax att sova nu i min älskade säng !
God natt <3 /sandra

forty-two

Jobb 13.30-21.00, det är väl det som har hunnits med idag och  packning. Åker ju till Piteå imorgon till mina kusiners mysiga sommarstuga :). Ska bli skönt att umgås med familjen och bara slappa och så har vi planer på att se nya Harry Potter filmen :D jag längtar ! Får se om jag gör någon uppdatering när jag är där men annars så kommer jag hem på fredag igen.

Så det blir en lång bilresa imorgon, 11 h .. men jag har laddat upp med färdgodis ! :D det fick bli naturgodis, så himla gott <3

Ha en bra helg :) /sandra

TACKTACKTACK <3

KROKODILTÅRAR, har precis sagt hejdå till elin. Allt känns så overkligt, som att det är på låtsas. Att vi ska vara i tre olika världdelar snart känns sjukt, vi som verkligen har hållt ihop i tre år. Det var under bilresan nyss hem från elins stuga som tårarna börja komma, som jag började förstå att allt verkligen är sant.

Men som sagt ett år går fort och snart står vi där med glädjetårar och ett spännande år bakom oss och nya erfarenheter. Jag är glad att skype finns !

Boken som jag fick av mina underbara vänner <3. Jag tycker att den verkligen visar att vi har hållt ihop och utvecklats tillsammans =) , på tre år så ändras man ju faktiskt ganska mycket. Se bara så små vi såg ut på de äldsta bilderna ;).

Ni är så fina :) Tack så jättemycket <3 !

Tror att det är dax att sova nu, ögonen är trötta och jag måste hinna packa lite innan jobbet imorgon .. godnatt ! /sandra

Kangaroo

Nu har jag tagit tag i visum fixandet, är dock inte riktigt klar men ska fixa klart det imorgon så jag kan skicka det imorgon :). Blir banken imorgon också för att fixa ett visakort. Om det är någon som undrar så fixar jag mitt visum på http://www.myplanet.se/.

När pappa har spelat tennis så ska vi ut och äta igen ! jag älskar att äta ute :D. Till lunch så åt jag resterna från igår: flygande jacob ! en av mina favorit rätter helt klart. Förutom kyckling så är lax en av favoriterna :)

Min syster spelar ju Dalecarlia den här veckan så jag har varit och kollat på två matcher, kan inte fatta att det var tre år sen jag spelade Dalecarlia :) jag blir att sakna att spela cup när jag går runt på sportfältet och ser alla lag.

Haha, ovärt inlägg men men .. =)

Kram ! /sandra


Kolla vilken söt känguruunge :)) !

Another sunny day

Var ju soligt och varmt igår också så det blev att åka och bada igen. Först dammsjön och sen senare mot kvällen ett kvällsdopp i långsjön med vänner :) En bra dag ! Hade även tänkt åka till gymmet igår men det var stängt :( så det fick bli lite hemmaträning istället. Blir nog en vända till gymmet idag istället.

Nu sitter jag i min kära morgonrock och väntar på att fotbollen ska börja. Sverige-Australien ! jag hejar på Sverige ;).


Ha en fin söndag ! /sandra

chilldag

Fint väder idag så det blev långsjön med mamma och på vägen hem svängde vi förbi strutsfarmen i romme. Vi kollade på strutsbebisarna (hihi, så söta!) och handlade strutskött, nyttigt och jättegott :D. Vi tittade också på dom stora strutsarna men dom var inte alls lika söta.

Grillningen igår blev riktigt lyckad. Mysig kväll med god mat, jordgubbar, cider, trevligt sällskap, musik och massa prat ute på elins altan :)


Det är otroligt varmt på vår baksida just nu !!

Eftersom att pappa precis har fått semester så åker vi till pizzerian och käkar middag idag :D yey ! så ikväll f¨år vi se vad som händer :)

Have a great friday night ! /sandra

Tralala Lilla Molntuss !

Har hunnit med att städat och rensat på mitt rum idag, var behövligt och nu ska jag försöka hålla det så här snyggt och bädda sängen lite oftare. När jag var liten så bäddade jag ALLTID sängen jättenoga och la upp alla gossedjur med stor omsorg ;).

Jag och mamma satte även upp två hyllor ovanför min säng som blev prydda med tavlor, studentskylten och Zakyntos bollen :D.


Där har ni två bilder på mitt rum, inte jätte stort och kanske inte så mycket att skryta över men jag trivs iaf =)
Kommer bli konstigt att inte vara på sitt rum på flera månader.


Ikväll blire grillning igen men inte här hemma utan med Elin och Viktoria och så tror jag att Rhodin var på :) det blir riktigt trevligt !

Ha en bra kväll ! /sandra

My lovely friends .

Jag, Elin och Ottis hade en jätte härlig dag i Stockholm igår ! =) riktigt kul att vara tillbaks till Grönan efter att inte ha varit där på tre år. Vi gick även på stan en sväng men det blev bara en snabbis, vi var för ivriga att komma till karusellerna ;). Kul dag !

Massa karusellåkning :)

Elin vann choklad :D

Så här glada var jag och Elin efter att vi hade åkt Insane :D sjukt kul karusell ! rekommenderas !

Elin och Ottis :)

Avslutar med denna roliga bild ! Tack för en superrolig dag tjejer <3

Idag har jag varit till dammsjön med mamma och min kusin och hennes pojkvän som är här på besök från Stockholm. Har dock varit ganska trött eftersom att jag inte har hunnit sovit ikapp efter p&l än. Min syster fyller år idag (Grattis igen Therese !) så snart kommer farmor och farfar så ska vi käka grillat. Mums <3, mamma har inhandlat massa jordgubbar och annanas :)

Kram <3 /sandra

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig .

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Åh det var så obeskrivligt ! helt underbart :). Då var p&l slut och gud vad roligt det har varit. Tredje året gillt för min del och jag har kommit fram till att p&l inte kan bli misslyckat. Dom här fyra dagarna har gått så otroligt fort och det känns tråkigt att det är över. Jag hade velat träffa ottis och elin mer under dom här dagarna än vad jag gjorde :( , sämst att vi är så dåliga på att planera !

Fast dom här dagarna har ju varit ganska krävande ändå med dels tanke på att man inte sovit spciellt mycket och idag har jag varit ganska trött. Har blivit att kolla film (P.S I love you blev det ) och käkat godis ;) mitt jäkla godissug .. inte bra.


Har blivit lite liknade bilder nu dom här dagarna men det är ju iaf bilder ;)


Daniel Adams ray :) - klockrent !

På tisdag blire stockholm och Gröna Lund med Ottis och Elin ! iih ska bli så kul :D
Kram ! /sandra

A night with so many different feelings .

Lite bilder från nästsista p&l dagen !

The Sounds !




På Looptroop Rockers =)

Avslutar med en outfitbild ;)

Då vare bara en ynka dag kvar på p&l men jag tror att den kommer bli toppen ! :)
Kram ! /sandra

A little town with so many people .

Vad rolig gårdagen var ! :) Volbeat, Oskar Linnros och The Ark. Blev även en vända på campingen efteråt fast jag var ganska trött så det blev att cykla hem ganska tidigt men det hade iaf hunnit blivit ljust ute ;), det är väl lite så det ska va på p&l. Längtar redan nu tills ikväll och nu är jag även ledig i en hel vecka och tre dagar framåt, känns jätte skönt !

Jag trodde att det skulle vara jätte dåligt väder idag men det är ju faktiskt ganska fint. Jag åt min frukost ute i solen imorse (eller ja nyss).


Vickis och Elin på Volbeat =)


<3<3

På The Ark (:

Nu ser jag fram emot en ny festival dag och hoppas alla får det jätte roligt ! /sandra

RSS 2.0